28-11-15

NIEUWE DICHTBUNDELGraag nodig ik u uit voor de presentatie van mijn dichtbundel Achter het verdwijnpunt (Uitgeverij Meulenhoff Amsterdam, 128 pag.) op donderdag 3 december om 20:00 bij Stichting Perdu te Amsterdam.
Reserveren (niet verplicht) o.v.v. “reservering” via mignondehaas@gmail.com

Perdu is gelegen aan de Kloveniersburgwal 86 op zo'n 15 minuten lopen (via de Nieuwmarkt) vanaf Amsterdam Centraal. Ook bereikbaar vanaf het station met de tramlijnen 4, 9, 16, 24 en 25. Vijf minuten te voet vanaf halte Muntplein. 
De avond wordt omlijst met een inleiding van Erik Lindner, voordrachten van bekende collega's en muziek van Samuel Vriezen.
Meer over het programma en de dichtbundel vindt u op http://perdu.nl/nl/r/achter-het-verdwijnpunt/

Een tweede presentatie vindt plaats op vrijdag 4 december om 16:00 uur in de Jan van Eyck Academie te Maastricht .De lokatie ligt aan het Academieplein 1, op zo'n vijf minuten lopen vanaf het Vrijthof.
Na een inleiding van Erik Lindner wordt er voorgelezen uit de nieuwe bundel. Muzikale bijdrage: Rianne Wilbers, sopraan.
Aansluitend aan de presentatie vindt om 17:00 uur de opening plaats van een door JVE-deelnemer Niek Hendrix georganiseerde tentoonstelling onder de titel 'Stupid As a Painter'. U kunt die desgewenst bijwonen.Geen opmerkingen: